Sunday, January 31, 2010

Birthday Wishlist.


LG CHOCOLATE


SONY HANDYCAM


NIKON D60


SONY ERICSSON ?

MY 19th BIRTHDAY WISHLIST !
hehehe.

Whoots !
apa kabar sayangg? act tk tau nak post apa harini, so just upload my wishlist fr incoming birthday. hahha. menjak-menjak phone hilang, wishlist penuh dengan phone jer. hahha. so post nnty la eh? tk tau nk story apa dah. bye.

Saturday, January 30, 2010

B.O.S.A.N


clean up 2D studio.


Pantai Klanang .

skyline okeh :) ini keta bkl abg ipo saya. hee~
* yaya mesti bangga ni *


whoots ppl :)
hows day? going better? well ade cite sedihh ah. awal bulan je da ade cite sedih. ok 1st, my XM hilang! ltk atas wecom dlm studio, terus hilang. bodoh betul sape curi. memang lah ade syak sumone but taknak bilang sini ahh. nak tau, ym/msn/fb/ms me ahh. nnty kalau bilang, then si polan bace my blog, nnty kantoi pulak. haiyerr.

soryy ahh lame tak update. bz ahh dengan assignment. kena buat short film laa, storyline ah, storyboard ah, dan etc. byk sangat. pening da kepala ni. pastu drawing lagi. storyline fr drawing lagi. macam nk pecah dah kepala ni ok.

anw birthday Aliff and Pina is around the corner. aiseyhh lupa bday aliff this Februari. thanks Suf sebab ingatkan aku. hahahha. so its party tyme ! hahah. ok ahh, nk tido. penat ni.



and lastly, Faizah Azmi sayang dia ketat-ketat. hahahah :))

tc and bye-bye.

Tuesday, January 26, 2010

cumy's bday.

Happy 19th Birthday Naimah Tahir !

whootts, Cumy da 19 ahh. tua sudah.
upload pic later ahh. bye.

Monday, January 18, 2010

Thursday, January 14, 2010

Monday, January 11, 2010

SENIOR.

Whoots !
hey HAI ! heheh. buat apa tu? sekarang OFFICIALLY da balek Bantingg. haa bermulalah hidup sebagai seorang senior mulai Rabu ini. hahaha. eh, salah-salah. bermula esok. anw semalam AJL24 kan? mmmm Akem kalahh ahh. butbut fr me dia da menang sebab dapat masuk final. susah kot nak masuk final tu. currently at Fatin's house. kejab lagi baru balek rumah. yey Cumy is back ! err, tk tau nak post apa. so update nnty ahh.

bye. take care.
lovelove .

if u wanna to watch Akem during AJL24, click sini yer http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighlight.aspx?MasterID=773&ShowID=814&MenuID=2&TemplateID=1&EpID=32846&VideoID=44001

Saturday, January 9, 2010

the story.








whoots !
Hey babes :) miss me ah? hahah what a lame. anw all the pics during Ayish's birthday. sekali dengan Balqis nye khatan Quran. meriah eh? macam kenduri kawen. majlis ni kalau tak silap buat 26 dec 09. padahal birthday Ayish semalam, 8th Jan. tapi bole laa. gmbar semalam pun ada tapi tk sempat nak masukkan dalam laptp. yang ada pics ni jer. so tengok jelah ok?

last night text-ed with boyfie and Zul, my classmate. dia cakap bole tgk result through internet. so online ah pagi-pagi ni. memang boleh cek tapi kena ada username and passwrd. and guess what I've gt 3.08. yey. sungguh bangga. hahah. anw congrates to Zul sebab dapat 3 pointer. hebat mung! ahahah. then around 3am, Awe call. hahah, rindu aku kahh? dia dah ade kat banting. cepat gyle balek. adakah call orang pagi-pagi buta, tanya bila nak pegy funfair dkt banting? apa punya soalan ni? hey. tapitapi rindu korangg !

esok nk balek kolej dah. the rest balek Isnin. bukan semangat ok balek awal tapi Isnin kena tolong lecturer. kata nak berjaya? haha tak! maybe jaga bahagian kad matrix dengan Ali, Madi, Meng dan En Haris. aduhh! Isnin ni budak sem 1, well our junior nk register pehh. kejab je da jadi senior. hahah. rasenye nnty tk online sebab bz pehh. hey. tapi tengok lahh. dengar-dengar Cumy dah beli broadband. so hope dia kasi gune ahh. ngee~ rindu ahh kawan-kawan.

auch yeah, lupa nak kasi tao satu hal. my adek tk jadi operate. doc cakap lubang jantung tu kecik sangat. hahah pape ntah doc ni. dah habis 1 badan dia cucuk jarun, end up cakap postpone. gila laa. tapi Apis still lemah. dia kata dia cepat penat. tk boleh berdiri lame-lame. poyo je. kalau pegy date, tk penat?! hey budak ni. tekek gak kepala dia. byk gyler post harini. hahha.

take care. bye.
lovelove.

Wednesday, January 6, 2010

tmr.



I love this picture. nice ahh? hehhe .

to my lil bro, Muhd Hafiz Azmi or Achik, selamat menjalani pembedahan esok. kesian kau kena puasa malam ni. rindu kauu * bila ada depan mata asek gaduh jer *. until bila-bila sayang kauu ♥

tc readers. lovelove ♥