Monday, May 31, 2010

N.I.M :(


Assalammualaikum .
nothing to write here . not in mood act . arghh ! TSK .
where MR ZR ? hilangg ! ok great . jumpa kawan , kite terabai . giler tk suka ahh .
anw Im now at Putrajaya . Home Sweet Home ^.^ pagi tadi ade paper Audio Video . just fine :) Alhamdulillah boleh buat . nasib pagi tadi bace notes . kira final revision ah tu . harap gred bagos .

today is Busu's Birthday . so Happy Birthday Busu ^.^

tmr Emir Birthday ! lupa sehh birthday kau . try to get his number frm classmates .

Saturday, May 29, 2010

flu AGAIN !

hidung yang kemerah-merahan xD



mata gatal . hey

Assalammualaikum . Hari ini hari Sabtu :)
Esok Ahad , saya perlu pulang ke Banting untuk menghadiri class teori Audio Video pada hari Isnin . selepas teori , saya pulang ke Putrajaya hingga 7th June ini . wahh ! best nye ? anw , dalam kesibukkan saya mengumpul material untuk business , saya terkena virus . ahh ! tak suka flu !! hidup tak tenteram ah . hey .

just came back from Cik Ejan's house . oh before tu , pegi makan . and before makan pegi jalan-jalan dekat Tesco . haha . beli 1 sandle ah . my sandle yg lame tu macam da nazak . mcm tunggu nak putus je . so Ma Ina bought me a pair of sandle . thanks ma !

tadi I've told YOU abt business kan ? ok itu akan saya lakukan ketika cuti sem saya selama 1 MONTH ni . act I meniaga secara online . come visit my blogshopping , click sini . blog ni akan mula beroperasi insyaallah Rabu depan . so selalu-selalu lah visit yer . kerjasama anda amatlah saya hargai . saya menjual pakaian muslimah untuk wanita dan kanak-kanak .

mau berehat ni . tc . sakit ? makan ubat tau :))

Wednesday, May 26, 2010

toon boom .


Hey !
hows day ? me ? haha . good ! currently at Banting :) just finished my 2D ANIMATION just now . well its Great haa . En Fauzan pon tak cakap pape . ngee~ walaupun animation macam apa je . haha . but ok laah . atleast dapat jugak buat dalam masa yang singkat :)

so jyeah . yesterday MR ZR and apep fetched me at home . then kiteorang pegi Alamanda . makan MCD . owh thanks brother belanja kakakmu ini :) ate MEGAMC fr my lunch . cool kan ? ngee~ alaa pic dekat apep . nvm later amik dekat apep then post dkt sni ok ? anw after makan , pegi karaoke pulak . MR ZR and apep nak karaoke . tell you what , suara Apep gyler POWER ! Sedap oiii . terus minat dengan suara dia . lagilagi bila nyanyi lagu FT - BENCINTA . gerek siaa ^^ tk boleh tido malam ahh . haha . lepas tu kan , ade orang tu tiba-tiba emo :( odw balik baru orang tu nk senyum :) giler! haha . pegi kedai makan depan Tesco dkat Banting , nk siapkan report 2D sambil minum , pastu terus pagi BB , nak print report . sampai rumah arnd 9pm cmtu . borak dengan FarahTHEMUMMY and YayaTHESISTER . farah mepek je tau xD . haahaa .

erm well I guess I'll end here ? penat ahh . kecapek-an disini :) bye .

Sunday, May 23, 2010

Strawberry Farm




teka aiskrim strawberi tu bape ringgit ?
RM2 untuk sebatang . haha . mhl gile .
kat umah baru 20sen . mhl kan ?

dekat cendawan farm




Assalammualaikum and yow ppl :)
hows day ? good ? whoaa great !
harini Faizah pegi Genting tau . haha . ada assignment pon boleh pegi bercuti . alaa bukan makan angin pon . Ma Ina cakap ni pun kebetulan semalam , tiba-tiba nak pegi Strawberry Farm dekat Genting . haa ingt dekat Cameron je ke ada ? Genting pon ade ah . so bertolak dari rumah dalam 9am , terus pegi umah opah . santai-santai dekat umah opah sampai pukul 11am . terus bertolak . singgah Petronas dekat-dekat Genting sebab nak beli air and sandwish . lapaar noi . then terus bergerak menuju Strawberry Farm . sampai situ terus pegi jelajah . haha . tempat kecik tapi penat oii . ladang dia takde lah sebesar Cameron . dan ia sangat-sangat MAHAL ok ! macam tak berbaloi . tapi dah sampai kan , haa beli jelah . then pegi tempat MADU . haa , ni paling tak seronok nak cite . nak tau nape ?

Miss : rasa ini madu . manyak bagos .
Ma Ina : takpe-takpe .
tiba-tiba , tanpa tahu apa sebenarnya isi madu tu ,
Faizah : haa, bak akak rasa .

mak ai , tak sedap ok . kalau manis takpe . rupenya tu MADU GINSENG . rase kat mulut ni sampai sekarang . tu laa maen belasah je makan . eeeuwww ! lepas tu teruskan siri jelajah , haaa pegi tempat chocs pulak . pegi rase dengan Busu . haa , nampak harga dekat situ macam tulis BUY 1 FREE 4 rupenye BUY 4 FREE 1 . hhahaha . so kiteorang decided beli 4 means dapat free 1 ah . best kan ? harga ? bawah RM50 gak laa . tapi sedap . yang free kiteorang amek WHITE CHOCS . pastu jalan-jalan lagi , rehat depan air pancut strawberry tu . cantik . then balik .

eh , ade singgah makan dengan beli petai jugak :) lepas makan , Busu balik Tekali dengan family dia and opah while kiteorang balik Putrajaya . dah sampai Putrajayaa , singgah Presint 9 . ada Pekan Sehari tapi dah macam pasar malam . beli roti john and apam balik je . pastu balik :)

ok uh . penat ni . nak mandi dulu . anw I miss my MR ZR ♥

Friday, May 21, 2010

Sunday, May 16, 2010

date :)


Whoots!
its 10.05am sayangg . belom mandi lagi ni . adoii malas ahh . currently at my messy room and chatted with pakteh . he ask me evrything abt my MR ZR ok . hahha .nvm just answer it :) see the pic ? yes I met her yestrday at Jom Heboh . haha . best pehh jumpa kakak :) ingat dia tak nampak . naahhh dia nampak and terus senyum ^^, so terus pegi dekat dia and borak a while . abeh ppl kat situ da pelik . tak pernah tengok orang shake hand and kiss pipi artis ke oii ? ahh maybe dorang just shake hand je kot ? erm nvm ah . yang perting she always remember me :)

FAIZAH : hye!
AYU : hye! eee dia da besar ?
FAIZAH : hahaha. eee ayu kecik lagi .
we both gelak :))


and dalam kereta , Pina boleh cakap " korang mesra giler tadi . mcm adek kakak " . beb ! haaa , aku baru jumpa dia 3x ahh . haha . sengals .

end here ah . nak mandi . bye !

teringat masa mula-mula jumpa ayu . lets recap ! haha .



see the differents 2 of us ? hahah .
ayu still kecik and me ? haha . makin besar ah :)

Friday, May 14, 2010

cuti :)


Assalammualaikum and whooaaaa peeps !
how are you guys ? goodgood kan ? GREAT !
currently at home . ahh , Home Sweet Home sudahh :) weekends kan , so balik laahh . lagi pon ade banyak events dekat Putrajaya for this 3 days ok ? so funfunfun ahh .

pameran Animasi next week . ah good ! banyak benda nak kena set up ni . penat -___-" tapi apa kan daya . kalau tak buat betul-betul , boleh fail subject ! so kena siapkan semua amali starting .... err bila eh ? ok bila FREE . hahah .

ahh post later ah . nak keluar . busu nak belanje makan . yey ! macam tautau je Faizah Azmi lapar . hahaha

Saturday, May 1, 2010

sakit -__-"

lihat ! tu ubat saya.


and Assalammualaikum andand HELLO !
Lagi ngapain ppl ? ngee ~ ok just arrived home . ermm , today Im not be as usual means Im sick ! auchh , I hate that . tgh tido 3am , tiba-tiba perut ni meragam . saket gyler bahagian kiri perut . time tu hanya Tuhan je tau betapa sakit perut ni :( then pagi , Yaya kejut suruh siap la kan . nk peegy college sebab ade presentation but tiba-tiba perut tu datang menyerang lagi . its pain beb :'( Yaya suruh berehat je dkt rumah . my group called ask me dtg class or not . ahh sorryy friends because nt attending the class . pastu MR ZR come over . dia tgk keadaan saya . heee . sukasukasuka :)) dia ckp mlm pegy hospital . then Yaya and Cumy balek class . Thanks Yaya fr the lunch ! so makan , after that trus tido sebab rasa penat giler . tido till 3pm . bangun , trus called MR ZR . dia ckp kalau nk on9 bagitau . ok then ONLINE laaa . hehe . and blablabla . penat la cite -_-" ok then malam , lepas MR ZR fetched me at home , kite terus pegy hospital . whoa! u wnt know the result ? ermm its . . . . :( idk how to telling u guys ahh . but its not too serious . chill mann . smile fr me ^_^ after that , dinner at Kelantan stall . we ate ketiaw goreng and nasi paprik . then balek . and now here in my messy room :)

auch ppl , Im sleepy . so bye !
I've changed my number fr a while with MR ZR . anything FB / MSN / YM ehh :)
bye!