Monday, August 30, 2010

53 Tahun.



Secara rasminya saya sudah pun menikmati GCB .
Rasanya sedap , tapi ayamnye ? erm mcm half cooked je ?
tapi ok lah . but tetap pilih MEGAMC :)

anw
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yg ke 53 tahun :)
Semoga Malaysia sentiasa didalam keadaan yang aman , tenang dan makmur .
Saya Bangga Jadi Anak Malaysia !

1 Malaysia
Menjana Transformasi .

Saturday, August 21, 2010



Gambar tu during birthday !

nnty post lagi . nk siapkan storyboard .
bye !

Tuesday, August 17, 2010

done .


Assalammualaikum .
Im OFFICIALLY finished my 100 drawings :)
yipee ! picture kt atas tu diambil oleh Mamu semalam dalam studio :]
saja nak menunjukkan kegembiraan apabila drawings siap .
Nora pon dah siap 100 drawings gak . Good Job to both !
Macam tak caya je dah siap tapi ni lah berkat usaha , akhirnya siap jugak . Terasa beban kat bahu ni dah ringan sikit . Sekarang kena siapkan Proposal pulak . Isnin depan nak hantar 100 Drawings dengan Proposal kt Pn Molin . Pn mesti bangga :) hehheeh .

Tak sabar nk tunggu Sabtu ni . Insyaallah akan berbuka dengan MR ZR , Pina , Ac , Hafiz and The Parkson's ( Teyka, Zera, Zuraini, Azlan ) mesti kecoh gilaa ! Lepas tu terus balik Banting with MR ZR . harap-harap ada junior kat umah . takut duduk sorang-sorang . haa biasalah perempuan :p

Takut terlupa , so nk wish advance birthday to ZERA , Lily and Abg Bad !
so Happy Advance Birthday guys !

Monday, August 16, 2010

mataku ... :(

Smekom !
just nak bagitau yang mata sakit :(

and-and I bought hairdryer . hahah .

ok bye !

Saturday, August 14, 2010

PDI

I bought last night . T-Shirt PDI ni muat-muat je :(
hati panas gila eh . tu la sape suruh tak try dulu ? PADAN MUKA 8.8

Smekom ! ngee .
Harini plan nak buke kt umah opah . yey !
makan msti byk . agak-agak nk bwk drawing ni skali tk eh ?
yelah dari melangok je kt umah opah ? bwk ah .
tapi melukis ke ? ha itu persoalannya :) erm bawak ah .
Currently tengah drawing , ym , tgk tv . haa sume ada . kau , kau ada ? hahha .
nak beli kuih semprit kat Kanchong ! Walaupun ma da beli tapi rasa mesti tk sedap mcm kat Kanchong . so jom kta gegar ! hahaha merepek je aku bulan-bulan pose ni .

k ah . bye !

Thursday, August 12, 2010

Selamat Berpuasa .


Assalammualaikum .
Rasanya tak lambat nk ckap SELAMAT BERPUASA kan ?
dah 2 hari pose ni , rase best pulak . Walaupun macam-macam dugaan :)
tapi tetap tabah hadapi . cool kan ayat ? heheh .





Happy 19th Birthday to Asirul !
tua da kau .
tiba-tiba tak jadi pulak suprised tadi . apelahh xD
hahaha .

tc readers :)

Wednesday, August 4, 2010

My Happiness ;)

Taken by Pina .

Assalammualaikum . Waddup People !
lame nehh tak unline ! hahahha . line wifi tk bagos :(
haa tiba-tiba ada line pulaks . HAPPY !
Since loan da masuk , asyik tk lekat kat rumah jer .
ada je aktiviti dengan Pina . hahah . like always :)
Kalau dulu , nmpk baju cam tak heran . sekrang asl nmpk kedai , trus terjah !
so I bought 2 from 2 differents shop .

yang OLD NAVY beli kat F.O.S


yang ni pulak beli kat 1 kedai bertemakan Orange colour .
BUKAN
boutique Orange tau !
ia melambangkan yang Faizah Azmi berbintang GEMINI :)

Both harga RM20 ! murah . ok kat kedai oren ni , kasut dia mmg CLASS youu !
dah ckp dgn Pina nk pegi kedai ni balik . erghhh -.- nk flat shoes tu !!
and Pina ckp OKAYYYY ! yipeeeee Im Happyyy :)
oh lupa ! kedai tu kat ioi Puchong :)
went with Pina and MR ZR♥ . thanks B ^.^

drawings tak siap lagi ! bila nak siap ni ? due date lagi 2 weeks and half !
kena siapkan cepat kalau nk pegi practical next sem -.-"
and bye fr now . tmr kne jaga my cousins :( hihihihi .