Thursday, December 29, 2011

Mood : Sedih + Merindui

Janji by Akim ft Kau Tercipta Untukku by Ungu ft Merindukanmu by D’Masiv

Apa yang dilakukan oleh saya?
Kena marah
Tersentap
Merindui
Menangis
Mendengar lagu fav.

Yes, saya kena marah kerana riak wajah saya. Dan yes, saya tersentap. Saya juga merindui orang penting dalam hidup saya dan akhirnya saya menangis sambil lagu fav Janji by Akim.

Yes, saya ingat lagu tu. Akan saya simpan elok-elok.

Malam ni dipenuhi dengan tangisan sambil layan lagu memori. Walaupun bukan my genre but yar, tiba-tiba teringin nak dengar :’( Terima kasih missIPAD kerana sudi menemani saya. Terima kasih missBB kerana sudi bagi saya tengok memori. Terhutang budi.

Eh, saya rindu ibu saya.

Ibu, I’ve something for you. Kalaulah ibu dapat baca sama-sama dengan kakak, mesti seronok. Nangis pun sama-sama :’)

Bila aku keseorangan
Mengimbau kenangan kita berdua
Sedih atau gembira
Kita tetap bersama.

Hari demi hari
Tahun demi tahun
Aku sentiasa mengingatimu
Kau sentiasa dihatiku

Aku mahu kamu
Yang sentiasa berada disisiku
Walau apa yang terjadi

Tanpa kamu, ku tiada
Tanpa kamu, ku kecewa
Aku rindukan mu, ibu...

Aku sentiasa mengingatimu
Kau sentiasa dihatiku

Yes, kakak rindu ibu sangat-sangat. Moga ibu ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin.
Al-Fatihah.

Saturday, December 24, 2011

Teyka's Birthday !



Happy Birthday Atiqah !
Macam biasa, semoga panjang umur dan murah rezeki yar. Kau tak payah cuak sangat dengan report tu. Buat dengan tenang je :) Weh, sayang kau lebih -.-' hahaha. Tiada hadiah sebab aku masih lagi MENGANGGUR dirumah. so kau kena paham ye. hehehe.

Friday, December 23, 2011

Buah-buahan.






Ini aktiviti semalam. 1 hari dekat rumah opah.
Ada lagi gambar but its PRIVATE. eehhehe.
enjoy.

Icity







Orang lain dah pegi 2 3 kali but yes, ini kali pertama for me. hahaha.
tak boleh blah -.-'
more pictures in fb yar :)

Sunday, December 18, 2011

akhirnya.

Cuma mau bilang,
Saya sudah makan 2 biji durian SEMALAM !
repeat 2 BIJI !

kbye

Friday, December 16, 2011

Bye Banting.

Selamat Pagi Semuanya :)
Beberapa minit je lagi Faizahazmi akan keluar dari Banting ni. Yes, banyak kenangan oii. Barang semua da siap packing. Alyn siap cakap "amboii banyak nye barang kfe!" Biasalah dek, hidup merantau memang macam ni. Bukan macam awak, rumah dekat -.-' Macam sedih je nak tinggalkan rumah ni. Yelah banyak kenangan. Gambar dengan wargarumah pun takde. Konon Alyn nak amik semalam tapi dia cakap "knora takde pulak?" okay dek, we'll make sure kiteorg datang lagi by next week, eh no promise laa :)

Ahad ni ada photoshoot kahwin, so I'll be the photographer :) Alhamdulillah, rezeki. hehe. #bajet

So gonna off. Nanti bila-bila free, Faizahazmi update lagi okay. Kepada kawan-kawan yang dah nak berangkat masuk Poly, korang GOOD LUCK tau. Konvo JANGAN LUPA DATANG pulak yer. Nanti boleh meet-meet lagi :)

Eh Bye Banting. and HELLO Kajang 0_0'

Take care. Bye
XOXO ♥

Thursday, December 15, 2011

Handphone UNACTIVE.

#malasnakcharge

Duriann ohh Duriann !

Im craving Duriann :)
Dekat kawasan umah sewa di Banting ni ada jual,
dekat kawasan rumah dekat Kajang pun ada jual. uishh terliuq!

Nak beli, takde sape pulak yg nak teman makan nanti.
budak-budak dalam rumah sewa ni SEMUA tak makan duriann -.-'
korang RUGI tau!

--Skip pasal duriann kejap--

Kepada collegemates.
Gonna miss all memories in HERE.
Harap kita dapat jumpa masa grad nanti. Make sure korang datang tau :)
Then chill macam dekat beach haritu. Rindu -.-

Oh yar, kepada rakan-rakan GB saya,
ingatlah Faizahazmi yang MACHO ni. HAHA.

Kepada warga rumah pulak.
Faizahazmi sayang korang ♥
Keep In Touch tau.

Take care. Bye.
XOXO ♥

Wednesday, December 14, 2011

Aqilah's Birthday


Happy 20th Birthday Rabiatul Aqilah !
Semoga dimurah rezeki, bahagia disamping keluarga dan diberkati olehNYA. #ayatsepanjangzaman
Jangan nangis lagi tau. Kalau rindu fe, jerit je nama Faizahazmi 3x!
Insyaallah fe akan DENGAR jeritan Qila tu :) hahaha.
Rindu gelabah Qila :( I'll love you lil sis. Ingat janji kita dalam bus tau. #PD

Happy.


Semoga hidup saya kembali normal.
#mencarikerja

Wednesday, December 7, 2011

Adik















Gelagat Adik Ketika Bosan -.-''
**Gambar tidak mengikut susunan.

Tuesday, December 6, 2011

History.

Pictures masih tiada di laptop. So once si Sabrina da upload, terus letak kat sini pulak :)
Memandangkan sudah tamat belajar di Banting ni. Nak cerita pengalaman lah selama 2 1/2 tahun ni kat sini.
Act macam-macam benda jadi kt sini. Rasanya seimbang kot pahit manis :) hehehe.
Tapi dalam banyak-banyak sem, sem4 ni la yang TERBAIK. Mungkin sebab banyak aktiviti luar kolej. So lagi rapat lah dengan kawan-kawan ^_^

Kalau dengan Animasi, antaranya join event Inoreka 2011 dekat Selayang. Time tu memang have fun gila! Well video Faizahazmi adalah antara wakil untuk Kolej Komuniti Kuala Langat :) siap dapat tawaran buat VO untuk Finas lagi. Alhamdulillah walaupun tak menang tapi bila dapat masuk pusingan akhir tu, rasa HAPPY la kan?

Lepas tu banyak join seminar kursus-kursus dekat kolej. Yang terakhir Jumaat, Sabtu dan Ahad lepas. Kursus ESQ Leadership dekat Glory Beach Resort, PD. Well for me, event yang terakhir ni patut DIWAJIBkan HADIR kepada semua pelajar SEM4. Baru rasa gempak sikit tapi apakan daya, yang pegi separuh je. Walau separuh, rasanya semua had FUN during seminar tu. And yes my fav part dalam event ni adalah part yang terakhir iaitu part nangis :') Semua sayu je. Tak kira lelaki atau perempuan, pelajar mahupun lecturers, semua menangis. Memang sedih, semalam terus dorang buat group dekat FB. Rata-rata mengatakan sedih untuk tinggalkan zaman kolej. Biasalah tu, da 2 tahun bersama, end up kena berpisah jugak :)

Harap kita kawan sampai bila-bila.
Take Care. Bye.

Monday, December 5, 2011

Arrived

Alhamdulillah had a great time :)
Gonna miss all of you.
Later will upload the pictures. #waiting
Bye.

Friday, December 2, 2011

Sampai.


Alhamdulillah akhirnya selamat sampai.
Selepas penuhkan perut dengan mihun goreng dengan cekodok,
terus pegi kedai beli barang yang rasa macam PENTING :)

Saya berada DISINI :)
bersama Aqilah.

Leadership.

AWAY.
ty.

Thursday, December 1, 2011

Hello December

Hello December !

Tamat belajar :)
Official PENGANGGUR TERHORMAT.
ty.

Wednesday, November 30, 2011

Tuesday, November 22, 2011

rindu

Miss YOU BLOG !!!
Kalaulah boleh peluk and cium blog ni, aku da buat dari dulu dahhhh -.-'

Rindu nak blogging. And yes, will updating soon :)
Keep waiting yar .
TY

Wednesday, November 16, 2011

Final Presentation

My Classmates of SAN 4 :)

Before that , thanks classmates for everythings.
You guys are totally rock and yes we made it.
Hopefully we'll be friends till end. Love you guys ^_^

My presentation went well except for portfolio subject.
Didnt present yet because En Budin too busy with shooting -.-"

This week Im too busy with Bussiness Seminar.
Well ppl know Im NOT into bussiness !@#$%^&*

ok bye.

Wednesday, September 28, 2011

Mata oh Mata.

Mood : Tak Sihat.
Kesakitan Melanda : Mata Bengkak + Perut Pedih -.-"
Harapan : Semoga ada yang membawa saya pergi klinik/hospital dengan segera.

**takut dengar cerita Nora. Gara-gara sakit mata, pakcik dia kena KANSER! Dan pergi mengadap ilahi. Nauzubillah :(

Terima Kasih Hosemates Kerana Mengambil Berat Tentang Diri Saya :)

Monday, September 26, 2011

26hb

Mood : Tak Sihat.

Muntah + Jatuh Dalam Toilet -.-"

Careless Sungguh Faizahazmi.

Sunday, September 25, 2011

25hb

Hari minggu di Kg Cantik, Jugra, Banting.

Bangun, mandi dan sidai baju yang dah basuh petang semalam. Konon lepas basuh nak terus sidai, end up keluar pergi Banting Baru teman Ain beli roti.

Malam pulak kawan Ain (Am) ajak pergi kenduri merisik/tunang dekat rumah Acu dia. Makan malam FREE! Hahaha. Makan mihun je walaupun ada banyak makanan dekat situ. Dek kerana malu yang amat sangat, mihun jelah kami jamah. 11pm baru balik, Ain ajak pergi kedai Mek belakang rumah pulak, lapar katanya. Lepas order dan dapat makanan diorder, balik dan sambung melantak sambil tengok cekerama yang lagi setengah jam nak habis. Sumpah tak paham ending cerita tu -.-”

Sarapan meggi kari dan kek gula hangus yang Acu bagi semalam. Sedap! Dan sekarang menaip cerita ni dekat word dulu, senang bila cerita dekat word dulu sambil tengok Ben10. Bila Melodi nak start ni? Dah lama sangat tak tengok gosip :D hehee perempuan biasalah.

Kinda miss someone. Oh Bruno, will wait for you! Hahaha MENGGELABAH!

Tiba-tiba rindu masakan Ma Ina. Kalaulah ma hantar makanan tengahari dekat sini kan best? Ma baba, kakak lapar!

Ain balik dengan sosej ditangan. Makanan tengahari kami :) makan sambil tengok Nona. Sambil tengok segmen fav yaya, bila aku nak kahwin ni? Amboi baru 20 dah gatal Faizahazmi ni. Hehehe. Baru lepas habis main game hotel. Ibarat hotel tu ku yang punya :D dah penat bekerja, sekarang duduk sambil menaip sesuatu dan mendengar lagu Janji dan menonton Senario Lagi dekat TV3. Memang sangai lah sebab tak tahu nak fokus yang mana. Buat 3 kerja dalam 1 masa yang sama.

Thursday, September 22, 2011

22hb

Kawan-kawan baca post semalam? Pasal material yang tanya Qila tu? Hari ni kelas 3D, agak cuak sebab takut lah En Fauzan nak tanya pasal material tu. End up tak tanya pun. En Fauzan pun sangatlah bz tapi bagi kerja. Dia minta buat 3D dan kalau sempat petang dia nak buat presentation tapi masalahnya semua duk bz main Dota dalam 3D Lab. Dah sejuk + lapar + bosan, semua package!

Tunggu punya tunggu, sampai pukul 5pm pun muka En Fauzan tak nampak-nampak jugak. Ambil kata putus, called En Fauzan. Cakap punya cakap, dia suruh balik dan siapkan 3D dan logo. Selasa kena hantar.

Burger daging menjadi makan malam untuk malam ni. Lama tak makan burger daging cicah sos black paper. Sedap! Saya sayang teman saya sampai bila-bila. Fullstop.

Selamat malam. Assalammualaikum.

Wednesday, September 21, 2011

21hb

Kenapa manusia tidak pandai untuk menjaga hati dan perasaan orang lain? Kenapa mereka hanya tahu mementingkan diri sendiri? Setiap manusia ada alasan mereka sendiri mengapa mereka begitu. Minta maaf sekiranya Faizahazmi ada membuat kalian tersinggung. Yang buruk datangnya dari diri ini, yang baik datang dari-Nya.

21hb, tiba-tiba rasa sebak dan sayu bila mengenangkan tarikh ini. Bukan apa, hampir 2 tahun mengenali siTEMAN. Terlalu banyak memori yang berlaku pada masa lampau. Tak tahu nak kata mana yang banyak. Biarlah kami saja yang menilai :)

Kebelakangan ini, Faizahazmi lebih gemar menulis dari bercakap. Tak tahu mengapa? Mungkin disebabkan perubahan emosi yang bagi Faizahazmi TERSANGAT-sangat GEDIK! Asyik nak touching je -.-” memang teruk emosi Faizahazmi. Tak percaya, cuba tanya warga rumah. Haishhh...

Pergi pasar malam dengan Nora, Kina dengan Ain. Kami berempat merempit ke BB. Walaupun keadaan tidak menginzinkan hujan renyai-renyai tapi kiteorang redah jelah. Biasalah bila hujan dan malam, jualan pun makin sikit. Beli mee dan ketiaw sup, keropok lekor dengan nasi ayam je. Lepas tu beli topup dan balik. Sampai rumah, terus tukar baju dan melantak hingga licin mangkuk tu. Hahahah! Nampak sangatlah warga rumah kelaparan tahap gaban punya. Oh si Saga tidur rumah, tu yang guna motor dia pergi pasar malam.

Malam-malam biasalah aktiviti wajib, BERGOSIP! Hahaha. Itulah perempuan, tapi cerita pun merepek-merepek gitu. Ceritalah apa yang berlaku satu hari dekat Ain. Yelahkan, budak-budak Animasi pergi melawat jiran, ILP KUALA LANGAT. Tempat dia sangat besar tapi macam bosan. Pameran pun best tapi pelajar macam tak mesra alam. Tak bertegur, bila ditanya baru nak jawab. Jawab pun macam nak tak nak. Haishh.

Ada part macam perli dari Ain.

Ain : Fe takde keje? Rilex je?

Fe : ha? Terkial-kial tutup novel. Ada-ada, jap sms Qila.

Ain : nape sms Qila?

Fe : mintak tolong dia cari kat internet pasal material paling berat.

Ain : oh. Tapi bukan fe selalu rilex ke?

Fe : ha?! Baguslah Ain tau. Fe kan selalu rilex. Ada kerja pun boleh rilex pehh :)

Ain : dengan muka yang mengantuk, ain pun gelak :D

Adoii Ain oh Ain -.-”

Tidur dulu. Selamat malam. Assalammualaikum.

Tuesday, September 20, 2011

Fuhhh!

Submit Storyboard And Script For Inoreka 2011 Today !

20hb

Storyboard dan skrip sudah siap! Dapat berehat kejap sementera menunggu hari untuk membuat 3D Autodesk. Memanglah susah tapi apakan daya? Kata nak berjaya. Orang kata kalau nak berjaya, memang beginilah. Bak kata pepatah sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Lebih kurang itu lah pepatah dia -.-"

Bila dah lama tak buat storyboard, semua jadi tunggang langgang. Bayangkan baru setengah tahun tak buat, posisi betul untuk storyboard pun dah lupa. Nasib ada kawan-kawan yang membantu. Terima kasih kawan-kawan :) Actually buat storyboard ni bukanlah susah sangat tapi bila semua gam dah kering dan taknak lekat, tu yang boleh buat gaduh! Hahaha nasib ada seorang kawan ni called dan berborak hampir-hampir 20 minit. Terus hilang marah sebab terlalu asyik ketawa dengan cerita yang boleh buat orang senak perut! Hhahaha :D . Gara-gara tangan dia kudung, dia macam dah trauma dengan jalan raya! Kesian kau weh :( harap-harap kau cepat sembuh ye wahai kawanku :)

Kelas harini 2 jam je. Memandangkan kelas Portfolio tiada disebabkan En Shabudin ada shooting di 8 buah negeri, katanya. Encik, kami nak ikut! :D Tapi semalam nampak En Fauzan ikut En Shabudin. Erm just wondering Khamis ni ada class 3D tak? Harap-harap class cancel. Dapat merehatkan minda yang totally serabut gara-gara storyboard! Eh, serabut dengan kerja En Fauzan yang minta 1 class cari berapa berat sesuatu besi dan sbgnya. Terlupa pulak nak cari weekends haritu. Sibuk beraya :D

Faizahazmi bahagia dengan hasil penulisan yang sekarang. Lebih padat dan panjang. Walaupun hanya menceritakan apa yang berlaku disekelilingnya tetapi ia SANGAT PADAT! Terima kasih kepada kawan-kawan yang menerima Faizahazmi seadanya. Alhamdulillah.

Esok kelas Sains dan Pembangunan Diri. Kelas, kelas jugak tapi diri ni tak bangun-bangun pun? -.-” siapa nak jawap ni? Adoii. Esok jumpa kawan lama!

Rindu teman-teman rapat :’) mudah-mudahan kalian sihat. Amin.

Best of luck untuk teman-teman saya yang sedang dan bakal menduduki exams.

Sedang mendengar : Pokok by MUH ft Hazama :)

Faizahazmi.

Monday, September 19, 2011

19hb

Kenapa manusia ni mudah lupa? Kenapa mereka terlalu senang untuk melupakan sesuatu?

Kenapa setiap manusia tidak mempunyai sikap tolong menolong?

Aku menulis bukan kerana ingin mengungkit tetapi lupakah kau dulu? Bila kau perlukan pertolongan dalam subjek yang kau lemah, denganku kau minta pertolongan. Denganku kau meminta bantuan. Tetapi kini, bila kau sudah berjaya, kau lupa segala-galanya. Aku tidak meminta kau membalasnya tetapi cukup sekadar kau mengingatinya.

Aku cuma meminta tolong dikala keadaan yang sangat terdesak. Aku perlu menghantar tugasanku dengan kadar segera. Tiada siapa yang mahu tolong menghantarku ke kedai. Dengan kau, ku meminta bantuan. Tapi apakan daya? Kau menolak ajakkan ku.

Kau mengulangi perkataan yang PALING ku benci. Aku tahu aku hanyalah seorang yang kurang bijak, bukan seperti DIA yang pandai akalnya. Kau membalas dengan perasaan riak dan takbur kepadaku.

Terima kasih wahai teman. Terima kasih diatas PERTOLONGAN yang dulu kau hulurkan kepadaku. Aku halalkan semua yang pernah aku berikan kepada kau.

Insyaallah dengan kata-kata yang kau berikan kepada ku hari ini, akan ku tunjukkan kepada kau bahawa suatu hari nanti aku akan berjaya. Terima kasih diatas DORONGAN itu.

Ya Allah, kau permudahkan pembelajaran ku ini Ya Allah. Dengan Kau, aku meminta Ya Allah. Amin.

Hambamu,

Faizahazmi.

Wednesday, September 14, 2011

14hb

Bangun awal harini. Konon-konon nak pergi breakfast MCD, RM4.50 je kan :D Aleh-aleh breakfast nasi lemak ayam goreng je dengan Nora dekat Banting Baru (BB). Makan tu je dah harga RM5+ , macam makan tengahari okay! Tapi asal perut ni kenyang, ok aja dehhh. Lepas makan, baca Metro *dahmacamorangtua* -.-“ tak kisahlah, lagipun takde berita yang best pun selain daripada sms dari pembaca tu. Tu fav kolum Faizahazmi dalam Metro ni. Tengah-tengah fokus baca hiburan, Wafiy text cakap nak datang pinjam helmet. Wafiy datang dan ambil hard disk Ain untuk repair, tak jadi pinjam helmet.

Part paling best untuk harini ialah waktu makan tengahari. Rumah dikunjungi oleh sahabat handai *dahmacambuatopenhousewalaupundorangdatangbawakmakanansendiri* hahaha :D cool tak cool lah kan. Nora dengan I je tak makan sebab masih dalam mood kekenyangan breakfast tadi -.- lepas makan, Kiteorang dengan Alin join Qila dengan Nik berborak dekat meja makan. Kina dengan classmates dia lepak depan tv pulak. Meriahkan? Eh janganlah jeles ^.^ Macam-macam dibualkan, dari zaman practical hinggalah zaman Blackberry ni. Dah puas berborak, semua berpindah ke ruang tamu untuk buat storyboard. While me, sibuk dalam bilik menaip sesuatu dekat word. Mula ingat nak kemas bilik tapi bila semua dah bertandang dekat rumah, memang kerja semua TERPAKSA tangguhlah.

Texted Zera ajak pergi ziarah kawan sekolah kiteorang yang sakit dan terlantar dirumah, tak tahulah pergi ke tak. Biasalah planning je lebih, end up yang buat spoiled Faizahazmi jugak. Aduhh maaf ye teman-teman :( dengan mood raya yang masih ada lagi, masih banyak open house yang terpaksa dihadiri oleh Faizahazmi dan famili *bajetkauartislahkan* Faizahazmi akan cuba hadiri semua rumah teman-teman rapat sebelum raya melabuhkan tirainya dalam 2 minggu lagi. Mudah-mudahan sempatlah datang. dan pada kawan-kawan yang lain, sila-silalah hadir rumah terbuka famili Faizahazmi di Sg Tekali pada 1st October ni. Rumah untuk iklan ramadan rebina “Kelas kau jah!” ingatkan? Hahahah :D datang tau!

Dari tengahari tadi hujan lebat, petang berhenti kejap. Malam hujan lebat balik. Tak jadi pergi pasar malam dengan Nora. Kempunan pergi pasar malam, hahaha! Makan malam pun order dekat Alin dengan kawan-kawan dia. Semua bungkus makan dekat rumah. Ibarat open house versi malam punyalah. Bau paprik ni memang menusuk kalbu beb! Lapar-lapar! Makan dulu ya ^.^

Tuesday, September 13, 2011

13hb

Hari yang sangat memenatkan. Penat segala-galanya. Kesian dengan otak yang asyik berfikir dari mulanya kelas. Assignments pun makin lama, makin banyak. Mula-mula dapat Assignments untuk kelas Portfolio, tak rasa sekejap pun. Rasa macam lama lagi duedate nak hantar. Tapi bila kerja tu ditangguh dari sehari ke sehari, end up lagi 3 hari sebelum duedate, baru terhegeh-hegeh cari software, gambar dan video bagai. Adatlah pelajar macam kami yang LEBIH gemar buat kerja bertangguh ni. Betul tak kawan-kawan? Hhaaha :)

Sekarang ni bila masuk 3D Lab, mesti nak baca blog orang. Baru tahu seronok rupanya baca blog ni. Aduhh macam baru nak belajar berblog pulak :D dan saya kini adalah peminat blog Hanis Zalikha dan Yuyu Zulaikha. Kak Hanis sangat cantik dan suka tengok gambar-gambar dia. Kak Yuyu pulak comel je. Mereka ni sangatlah famous! Tumblr pun best jugak. Gambar-gambar menarik tapi bila baca Tumblr mesti sakit hati. Kawan-kawan cakap “kau tak payahlah baca if kau sakit hati!” ahh wateverlah.

Harini jugak mood tidak mengizinkan untuk berCERIA. Tak tahu lah kenapa? Muka tension je. Masa Cumy datang tadi, masih boleh bergelak ketawa tapi malam ni, aduh bajet-bajet macam nak nangis je. Sebenarnya rindu Ibu, rindu ketawa + bergosip dengan ibu. Kalau dulu ada orang yang nak dengar cerita pasal ibu tapi sekarang dengar pun orang dah tanak. Pffft! Saya dah takda ibulah :’( erm kawan-kawan rapat yang baca blog ni mesti boleh baca apa yang ada dalam fikiran Faizahazmi. Kawan-kawan, itu pun termasuk jugak kot -.-” entah, quite confusing actually. Nak makan pun macam agak-agak je walaupun itu saat paling MENGUJAKAN ^.^

Macam nak tidur. Saya belum ehem-ehem lah -.-” Pening dah memikirkan hal ni. Bila nak okay ni? Haishhhh. Kawan-kawan, terima kasih tau sebab memahami emosi Faizahazmi c: Masa untuk kemas katil, katil dah macam tongkang! Mati kalau Ma tengok keadaan bilik dirumah sewa ini. Susah hendak menerangkan bagaimana keadaan didalam bilik ini. Yang pasti 2 almari didalam bilik ini adalah milik Faizahazmi :] Jangan jeles kawan-kawan.

Rindu pada teman-teman rapat. Kita kena berjimba! Jumpa nanti.

Selamat Malam. Tidur dengan tenang ya. Al-Fatihah untuk arwah ibuku, semoga ibu ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin. *sayasangatmerinduiibusaya*

Saturday, September 3, 2011

Raya 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
Kepada Semua Yang Mengenali Faizahazmi :)
Maaflah Jika Faizahazmi Ada Buat Salah Silap,
Biasalah Manusia Ni Mudah Melakukan Kesilapan -.-"

Well Raya Went Well . Walaupun Duit Raya Dapat Sikit Je . heheh .
Dahh Besar Katanya -.- 1st Raya Di Rumah Nenek .
Gambar Banyak Dekat Nikon Cik Ejan .
So Nanti Bila Dah Amik, Faizahazmi Uploadkan Yer .
Layan Jelah Gambar Yang Ada . Heheh :D








Adik & Kesya




Raya Pertama - Di Sepang

En Azmi & Pn Zarina

**Gambar Tidak Mengikut Susunan. Maaf.

Friday, August 5, 2011

under construction

No Talking .
Just Smile :)
Thank You For Understand .

Tears :'(


Morning Yawss :)
Having Sahur With Her . Ayam Kurma Our Dish . Sedap .
Will Berbuka With Beloved Bestfriends Today . Maybe ? See You Guys Soon .
Read Her Website Yesterday . Looks Like Entry That She's Post Abt Me Are Already Moved ! Whatever . Seem Like I Care ?!

Doing 3D's Yesterday For The Whole Day .
Yesterday I Become A Interior Designer By Draw Furniture That Were In Living Room By Using 3D Max Software. Very Excited And Not Many Remark About The Work And May Be Said Good :) My Brain So Pity, Think Like Alot Yesterday . Haishh

Berbuka With Housemates Yesterday . Dalam Hujan Ku Redah Bersama Nora Untuk Membeli Juadah Berbuka -.-" Met Our ExLeader Of JPP . Well He Still Remember Me ^^
Im Too Tired .

Write Later .
Adioss :) Take Care .

Wednesday, August 3, 2011

Housemates .

Thanks Housemates .
You Guys Make My Day ^_____________^
Thanks eh make me laugh kuat2 :) best !
aduh feel mcm nak jogging je malam ni. tapi takut pulak . haishh !

THANKS AGAIN HOUSEMATES :)

For You.


WTF !
I've read this one post. well Im think she's talking abt me.
and yeah, like I care?
kalau nak bilang dkt dia, go ahead !

so anyways , HYE ppl ^___________^
Hate today sebab kena denda dkt tempat perabot.
wth! amik animasi but kena bertukang bagai? haishhh -.-"
tersasar jauh dari kos yg diambil !!
lalu balik meninggalkan kawan2 ku . BYE GUYS! hahaha.

berbuka dengan ayam kurma dan daging kicap plus sirap ais!
SEDAP!!! :) kuih je tak abeh2 lagi. mcm biasalah tu. nafsu!

esok 3D's class :) aduhh bosan!
hantar proposal Web Animation pulak. dah la pembetulan dia
masih dalam rangka lagi. -.-"

dan sampai sekarang masih tak faham dengan perangai classmates aku (guys) yang macam apa je dorang ni bila nampak aku online. batak semacam. haishhh =.=" sawan apalah korang ni ..

mood : Web Animation

BYE. TAKE CARE :)



Monday, August 1, 2011

Sorry

Pepatah pernah berkata ,
Terlajak perahu boleh diundur , terlajak kata ? erm
Yes Im Sorry for being so RUDE to you .
Macam nak touching je malam ni . erm .
AGAIN , IM SORRY !!!

KL bz macam esok nak raya !
jalam jem sini sana , susah nak gerak . tapi ok lah , dapat 2 syria and 2 pashmina's :)
esk nk try pkai pashmina lah memandangkan esk the whole day dalam aircond
-.-" Faizahazmi wearing pashmina kan ? hahaha . serabot !!

Its already 1.52am . and 1st August . Selamat Berpuasa kepada Muslimin dan Muslimat sekalian :] Semoga kalian dapat menunaikan ibadat puasa ini dengan penuh kesabara. Amin :)

take care dan Selamat Bersahur ^^

Sunday, July 24, 2011

Web Animations :)

Whoots !
Web Animations for 2 days :) Done with ^_____________^
Pn Munirah macam lain weh ! dia senyum je for this 2 days . Bagus!
Lihatlah hasil kerja saya . Mampu bagi printscreen je ;)


Dah 2 minggu berada di Banting and life getting bored ! seriously -.-"
Rutin harian adalah pergi kelas and stay kat rumah. shit tak boleh blahhh!!!
Bila gaji nak masuk ! Faizahazmi perlukan DUIT !
moneyMONEYmoney!!

hell yar , Im DONE here :)
tc , bye!

Wednesday, July 13, 2011

Make Me Laugh :│


Hari yang bosan without family :(
Rindu adik ketat-ketat :)
College went well :) friends are GREAT !
act nak makan BigMc pon tak lalu . sebab rindu sangat dekat adik .
and jyeah Im MOVED dari 133 ke 146 :(
rumah tu quite GOOD. maybe sebab tu rumah family . so ada meja makan adn sofa sume :)

Kini Faizahazmi bergelar SENIOR :) hahaha.
tapi Junior quite poyo ! hahaa . semua macam apa je . jeling2 bagai.
and I missed that moment :') kawan-kawan balik dari Vietnam harini .
moga-moga dapat jumpa diorang :)

Take Care You People .
Miss Bestfriends ♥
XOXO :)

Sunday, July 3, 2011

Sekali Lagi


cerita biasa-biasa jer . act tak minat citer yang banyak recap ni .
bosan ! dalam Sekali Lagi ni , banyak gak dia recap .
argggghhh bosan ! da la dapat seat PALING DEPAN .
amek kau dongak la sampai habis . hahaaa


dan Selamat Pagi blogger :)
harini sangat bz . nak setle hal rumah sewa , siapkan keje freelance .
penat !
ok nak siang ketam japs . fav ni ^__^
Miss Bestfriend ;) jumpa kau later ye Cik Pina .

bye.

Saturday, July 2, 2011

NO MORE :)

Open Blog Back !
No More Story Abt anyone except myself and beloved friends :)
and jyeah , Im ready fr tday. ready fr what ?
Sekali Lagi with my czen and uncle aunty :)

Report DONE with long smile ^_______________^
kwn2, jangan marah yarr . jumpa di bilik LI nanti . hahaha .

Post later.
bye . TC !

Sunday, June 12, 2011

20 !


Happy Birthday to Faizahazmi .
hey its ME !
I'm Officially 20 Today :)
Not really like it , hahaha :D
Gonna to be old soon . awwww :(
What can I've gt from my family eh ?
Can I've that ? DSRL please ? bb perhaps ? hahah .
wishWISHwish ♥

so Im DONE with practical .
tak rindu sape-sape pon . hahaa :)

and yeah, tak sabar nak balik kolej .
Rindu Cik Noura sangat ! banyak story :)
dan nak mulakan sesi bertumbuk dengan dia . hahahah ♥

again, Happy 20th Birthday to me ♥♥

thanks to all of you yang wishes :)
sayang korang.