Sunday, May 22, 2011

Skyping ♥


Skyping with PINA MUSA
My SUPERDUPPERBESTFRIEND ♥
rindu siaa . and finally kita dapat jugak berSKYPE kan ?
hahaha. 2 kali remove add sume .
anw sian dkat Mel's sebab excdent dalam toilet :(
Nanti kita kena hangout beb and serang that poor girl :)
HAHAHAHAH !

awwww XOXO ♥


life.



Life make people change. Am I right ?
I guess I'm right about this thing :)

well yesterday met Natasha Hudson . She's pretty la siaa :)
terus pagi ni cari Twitter dia and jumpa :)
terus tweet dia and guees what, she's replied :)


dia sekarang shooting tele Keju dan Belacan dekat rumah Opah .
ade Shuib Sepah, Man Raja Lawak, Sheila Mambo dan ramai lagi :)
and ending cite tu Natasha wear a wedding dreess
and guess what she's wear my shawl laaa :)
shawl yang putih kat atas tu.
the white one . so jangan lupa tengok Keju dan Belacan di Astro Warna .

**taksukala.rumahsayatakadaastrowarna**

Saturday, May 21, 2011

YOU !


ini busu tau :)

selamat pengantin baru untuk Mak Lang.

and for you,
cukup-cukuplah kau tipu aku eh .
kau ckp nothing between both of you tapi amboii dah bersyg2.
apa kes ?

saya gadis yang mudah dipermainkan?
kau je tau jawapan tu.

THANKS sangat-sangat !

Sunday, May 8, 2011

hujung minggu.



Hujung minggu yang padat .
Semalam tengahari balik Sepang, hantar hadiah mother's day dekat nenek :)
then petang pegi kubur arwah ibu pulak dekat langat :'( rindu ibu .
lepas tu pegi ziarah maktuk dan atuk kt langat.
amboi Cik Zura tukar kereta nampak? hehehe :D

harini , pagi pegi tekali. bagi hadiah mother's day dekat opah.
then pegi kenduri. 2 kenduri okay!

*atas ni salah tempat kenduri. kendri sebenar dekat bangunan sebelah :)*


lepas kenduri, pegi Pusat Sains Negara. tengoklah gelagat kami :)















Happy Mother's Day to My Ibu and My Ma :)
and all Mama's

Wednesday, May 4, 2011

Kau yang bernama lelaki .

Saya Hebat !
Sangat berpuas hati dengan kemenangan harini.
Kau pun hebat :D

to you.
thank you reason palm me off.
thank you because play me.
even though we already nothing but you already play my feeling. what lovemeaning which always you express that?
I understand now you with that girl.
you so spectacular lah friend.
now when I contact you and your telephone "waiting" , I already knows by who you talk.
you great lah !

But I'm more great :) HAHAHAHA!

Haluuu . Lama ni tak online kan ? rindu tak ? hahahaa.
nak update ni. Rambut sudah potong laa :'(


sebelum

selepas. belum seminggu lagi rambut ni .
sayangnyaaa :'(

ni pulak gambar pagi tadi. konon-konon nak pegi keje macam ni la. aleh2 tukar pakai tshirt je.
hahahaha . sengal =.=" panas ah.

ok done gambar :]
Rindu korang !
bila tak online, banyak berfikir .
bila online, otak terus blank !

practical lagi sebulan. ok SEBULAN!
tak sabar nak habis :D