Sunday, June 12, 2011

20 !


Happy Birthday to Faizahazmi .
hey its ME !
I'm Officially 20 Today :)
Not really like it , hahaha :D
Gonna to be old soon . awwww :(
What can I've gt from my family eh ?
Can I've that ? DSRL please ? bb perhaps ? hahah .
wishWISHwish ♥

so Im DONE with practical .
tak rindu sape-sape pon . hahaa :)

and yeah, tak sabar nak balik kolej .
Rindu Cik Noura sangat ! banyak story :)
dan nak mulakan sesi bertumbuk dengan dia . hahahah ♥

again, Happy 20th Birthday to me ♥♥

thanks to all of you yang wishes :)
sayang korang.

Monday, June 6, 2011

-xoxo-

ketika di Hari Belia , Putrajaya

sebelum apa-apa ,
Happy Birthday to my buddy , Azlan Ibrahim !
and to my dearest Kak Nana :)

ok back to story.
Hellooo :]
so cuti bermula harini till khamis kan .
well 1st day cuti dah bosan gituk . sebb tak buat pape unless kemas rumah .
bosannnnn . grrrr xD
esk baru pegi jalan .
pegi Gambang Water Park , Kuantan Pahang !
tempat dia macam best ok, so nak kena pegi dulu baru tau best ke tak .
hahaha . nanti upload gmbar ok ?
don't worry :)

so XOXO.
bye

Sunday, June 5, 2011

Mandi Manda

Hola :)
Semalam balik rumah Opah . ade shooting lagi .
haha I loike^.^ jumpa Zarina Zainoordin and Ixara Dewi Remaja .
so sekarang dah tau camne dorang nk masuk new scene .
haha . tukar2 baju jer. bila orang shooting,
kena lah diam kan warga rumah .
so warga rumah decided nak mandi air terjun dekat bukit mana ntah.
and apa lagi , bila semua da siap ,
berkonvoi lah sekali bersama 2 motor dan 1 Waja's .
sampai je terus terjun . haha best ! dalam ok :)
air sangat lah sejuk . LIKE !
Tengoklah gambar tu , semua HAPPY !

ni time nak balik . sempat lagi pose :)

Zikri dah gemuk !




Baru sampai . haaha .

suka gambar ni. Nice view :]

Marilynn ?


habis cite pasal mandi .
and jyeah sepatutnya habis practical minggu depan .
tapi office bagi cuti 4 hari so kena ganti balik 13 till 16 June .
tak suka ! tapi takpelah .
next week nak pegi Gambang !
bermandi manda lagi la kite yop! hahaha .
stay sana dari Selasa and Rabu ,
Khamis sambung kat tempat atas ni pulaks :)
Jumaat kerja :(

Harini Kak Syiela kawin .
nak pakai baju apa eh ? pening !
dengar cite Bik Ina ada kat umah nenek .
grrrrr . malas nye nak balik .
nak tengok orang shooting laaa :(

bila masuk bab kawin ni , dgr2 Scha and Awal nak kawin December ni .
uihh betul ke ? sama-sama lah kita tunggu yer .

eh AHAD depan ! hahaha
Bye !

Friday, June 3, 2011

pfft.

Hello !
rehat time but takde mood mau makan.
so kita online :) hahah . Im kinda bored here .
No Fyah and No everyone !

Next Week Cuti !
ohh jangan lupa Ahad depan tau :)

Love You.
XOXO ~