Tuesday, February 28, 2012

Menggelabah sikit,.


Done with Vanila Coklat, masuk bilik dan mula merepek.

Just missed the past.

Im not a liar but I’ve too.

Orang bilang, kita kena jaga hati dan perasaan kita dulu sebelum fikirkan orang lain.

Saya sentiasa menyakiti hati dan perasaan saya.

Poor me. Saya terima apa yang orang buat dekat saya, caci maki, dah jadi makanan.

Erm , susah actually nak jadi macam ni.

Kena ada semangat yang kental untuk harung apa yang orang “bagi” dekat kita.

Faizahazmi belajar melalui kesilapan.

Orang bilang lagi,

kita kena cari orang yang sayang pada kita,

bukan kita sayang dia. tapi kalau dua-dua saling menyayangi,

itu BONUS :)

Dulu, ada tapi tak dijaga dengan elok. Maka ia hilang, pergi buat selama-lamanya.

Rindu tu ada, sayang juga.

Tapi .......

Saya menangis kerana saya rindu.

Saya menangis kerana saya sayang.

Saya menangis kerana saya tak jaga hati dan perasaan saya.

Saya menangis kerana saya menipu.

Maafkan saya.

Rindu kawan bahu saya.



Monday, February 27, 2012

Memories ...

Balik Banting minggu depan !

Kau tak payah nak text aku eh.

Nabil, Qila, Haikal texted me earlied, ask about next week. Fikir dan fikir, yes maybe Im going but not 100% really sure actually. Kerja beb!

Semalam oncalled dengan Eira│Pieqa, lama tak bebual dengan dorang ni. Rindu wehh! Nanti konvo jumpa tau :)

Benda yang penting semua dah pos, tunggu call je ni. Apa reaksi dia eh? Hewhewhewww..

Kerja banyak gila! Eh hai KAK FIZA !!!!!!!

#PatahSeribu.

Friday, February 24, 2012

Shhh..


Silent its better huh?

Wednesday, February 22, 2012

Happy Belated Birthday Bloggy !

Eh Happy Belated Birthday Bloggy !

Dah 4 tahun bersama bloggy. Macam-macam cerita curah dekat bloggy. Thanks!

Apa nak buat dengan bloggy eh? Tukar skin? Erm skin ni pun baru je tukar. Will see later.

Pagi-pagi pekena Mentos Sour, memang TERBAIK. Pisang dengan cempedak goreng dekat sebelah pun tak heran. Hewhewhew.

Pagi-pagi dah buat peta kampung. Haishh, best actually buat peta tapi yang tak best kena buat sebijik, I mean bila pakai pensil boleh la lukis sebijik tapi kalau dah trace pakai mouse atau tetikus, semua jadi senget benget kan? Paham-paham jelah -___-

Oh hai Kak Fiza!

Tuesday, February 14, 2012

Autodesk Malaysia Design Competition 2011

Nabil.Haikal.Ayie

Autodesk Malaysia Design Competition 2011

1st : Congratulation for my buddies, Haikal and Din for won 1st and 2nd prizes.

2nd : Met Bestie, PinaMusa. Beb, thanks for fetched me :)

3rd : From KTM Serdang to KL Sentral and finally arrived at Shah Alam. ALONE.

4th: Putra Sentral to KTM Serdang to Sg Besi Indah.

Semua buat sorang-sorang harini. Sampai Shah Alam baru berteman, oh thanks classmates sebab amik dekat KTM Shah Alam, then 1 keta pergi Politeknik Shah Alam untuk Autodesk Malaysia Design Competition 2011. Majlis ni sekejap je, menteri pun tak berucap. Wakil je yang berucap, pastu dah bagi hadiah dekat pemenang dan akhir sekali menteri tengok hasil para pemenang dan Kolej Komuniti Kuala Langat adalah antara 3 yang TERBAIK.

Dari Faizahazmi,

Tahniah kepada Shaifuddin dan Haikal kerana korang telah berjaya mengungguli tempat pertama dan kedua dalam Autodesk Malaysia Design Competition 2011. Walaupun kita amik sijil je, tapi korang berjaya tunjukkan dekat semua orang yang sijil pun boleh duduk sama tinggi dengan orang-orang yang ambil Diploma mahupun Ijazah.

Nak tengok gambar, jumpa lecturers saya :D

Oh dekat Metro dan B.Harian pun ada gambar kawan-kawan saya

Korang TERBAIK.

Friday, February 10, 2012

Dove



Bukan mandian tapi chocolate. Ok saya suka Dove. Selalu tengok je kat 7e tu, end up baru try. Haha! Dan yes, kini menjadi pilihan selain cadbury dan Toblerone!

Menikmati Dove sambil buat Sivik3 ni memang terbaik lah. Dari stress, terus jadi tenang je. Haha puji lebih.

Mula-mula ingat Dove ni keluaran Cadbury, yelah berdasarkan packaging dia yang purple kan. Rupanya lain brand, patutlah pun rasa lain. Tapi takpe, masih boleh dinikmati dengan tenang.

Okay esok nak kena cari Dove pack besar sikit, sebab bila Faizahazmi nervous, dia mesti cari coklat or something yang boleh hilangkan nervous. Kau pegi jumpa kawan-kawan kau je weh!

Esok boleh bergosip dengan FarahSidek sambil makan Dove. Fuhh nikmatnya..

farah, esok kita bergosip ye, dan kau jangan nak boria sangat tau. Aku lempang kau laju-laju nanti. Kalau ada Cumy, lagi best kan? Meriah sikit. Tetiba.

Malam ni dinner with officemates :) makan banyak! -__-

Masih dalam mood takut plus cuak. Ni semua gara-gara hubby Kak Mai yang datang cari Kak Mai dekat office. Okay hubby dia SAIKO !!!!!!